Behandelaars

 • A.H.G.M. van der Heiden D.O.-MRO
   A.H.G.M. van der Heiden D.O.-MRO Osteopaat

   Ton van der Heiden is sinds 2002 werkzaam als osteopaat, afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy te Gent, België. Daarvoor was hij ruim twintig jaar werkzaam als fysio-/manueeltherapeut.

   Osteopathie heeft hem en zijn patiënten inmiddels veel gebracht. Niet alleen heeft deze opleiding gezorgd voor meer kennis, maar heeft ook de basis gelegd voor een bijzondere wijze van onderzoeken van de patiënt.

   Zijn collega Peter van Dommelen en hij hebben een compleet nieuwe wijze van onderzoeken ontwikkeld en ze hebben deze toegevoegd aan de reeds bestaande onderzoekstechnieken. Dit heeft geleid tot een schat aan informatie en nieuwe inzichten. Vervolgens hebben zij een cursus opgezet en daarmee collega-osteopaten de gelegenheid geboden om ook deze benadering toe te passen.

   Dagelijks maakt hij gebruik van deze manier van onderzoeken en kunnen patiënten daar de vruchten van plukken. Voor meer informatie  kunt u terecht op onze site onder het kopje “publicaties”. Als osteopaat is hij altijd op zoek naar de oorzaak van een klacht. Door deze manier van onderzoeken kan direct ingezet worden op de structuur, waar de kern van het huidige probleem ligt en kan het aantal behandelingen beperkt blijven.

  • A.W.M. Kroon D.O.-MRO
    A.W.M. Kroon D.O.-MRO Osteopaat

    Arie Kroon is sinds 2005 werkzaam als osteopaat, afgestudeerd aan de International Academy of Osteopathy te Gent, België. Daarvoor was hij ruim twintig jaar fysio-/manueeltherapeut. Deze periode van ruim dertig jaar heeft hem een schat aan kennis en ervaring gegeven, die hij meeneemt in zijn dagelijkse werk. Als osteopaat ziet hij mensen met een grote verscheidenheid aan klachten. Hij behandelt zowel baby’s, kinderen als volwassenen.

    Wat is de werkelijke oorzaak van een klacht? De klacht van een patiënt is meestal een gevolgletsel van de onderliggende oorzaak, en deze kan op een heel andere plek in het lichaam zijn oorsprong vinden. Op die onderliggende oorzaak zal de behandeling vooral gericht zijn. Iemands leefwijze, voedingsgewoontes, maar ook emoties en psychische gesteldheid kunnen van belang zijn in het ontstaan en onderhouden van klachten.

    Deze inzichten maken osteopathie tot een prachtige geneeswijze, niet uitsluitend voor het herstel van het huidige probleem, maar ook ter voorkoming van herhalingen.

   Contact

   Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

   Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt